Contact / Route

ALDEBOARN

Weaze 29, 8495 HE Aldeboarn (tevens postadres)
De kwekerij en de verkoop van fruitbomen en -planten in Aldeboarn vindt plaats aan de Broekhústerwei 11 (dit is de achterzijde van Weaze 29) te Aldeboarn.
Naast nummer 13 bevind zich de inrit naar een geelstenen schuur, daar moet u zijn.

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag, graag van te voren bellen.

Routebeschrijving:

Vanuit het noorden, westen en zuiden, via de autosnelweg A32 HEERENVEEN/LEEUWARDEN:
Rijdend op de A32 neemt u de afslag 13 richting Aldeboarn. Daarna volgt u de provinciale weg N392 richting Aldeboarn/Beetsterzwaag. Na 4 km komt Aldeboarn in zicht.
Blijf op deze weg, richting Beetsterzwaag/Goëngahuizen. Na de hoge brug direct links afslaan, Aldeboarn-Noord/Goëngahuizen, dit is de Skansstrjitte die overgaat in de Janco Douwamastrjitte.
U rijdt door tot aan de T-spliting en gaat daar links en direct weer rechts. Dit is de Jancko Douwamastrjitte. Wanneer u deze uitrijdt, rijdt u recht op de kwekerij aan. Broekhústerwei 11, naast nummer 13 vindt u de inrit naar de schuur.

Vanuit uit het oosten, van de autosnelweg A7 HEERENVEEN/GRONINGEN:
Rijdend op de A7 neemt u afslag 28 richting Nij Beets. De weg volgend, (Beetsterweg, Tolhekbuurt, Domela Nieuwenhuisweg, Beetsterdyk, komt u na ongeveer 10 km in Aldeboarn.
Direct na het kombord neemt u de (eerste) afslag naar rechts. Aldeboarn-Noord/Goëngahuizen, dit is de Skansstrjitte die overgaat in de Janco Douwamastrjitte.  U rijdt door tot aan de T-spliting en gaat daar links en direct weer rechts. Dit is de Jancko Douwamastrjitte. Wanneer u deze uitrijdt, rijdt u recht op de kwekerij aan. Broekhústerwei 11, naast nummer 13 vindt u de inrit naar de schuur.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan Aldeboarn, om met eigen ogen kennis te nemen van de mogelijkheden die ons bedrijf ook u kan bieden.

Contact: 06-50 97 25 93 (Auke Kleefstra)
Weaze 29, 8495 HE Aldeboarn, Fryslân
Broekhústerwei 11, 8495 HJ Aldeboarn, Fryslân
Tel. 0566-631588

 

SUMAR

Bosweg 3, 9262 SX Sumar

De kwekerij en verkoop van fruitbomen en -planten in Sumar vindt plaats op ons perceel aan de Bosweg 3, Sumar. LET OP: dit is NIET bij de boerderij, maar 300 meter verder, op ons perceel staat een ORANJE schaftkeet. 

Openingstijden:

Van 1 december tot 1 mei
Vrijdag van 13.00-16.00 uur
Zaterdag van 10.00-16.00 uur
Op andere tijden na afspraak.

Routebeschrijving:

Route vanuit richting LEEUWARDEN:
Rijdend op de Waldwei (N31) neemt u de afslag 27 richting Garijp. Aan het einde van de afrit neemt u de derde afslag op de rotonde , richting Garyp. Op rotonde direct rechts afslaan, dit is de Westerein. Deze gaat over op de Gravinneloane en tenslotte Easterein. LET OP: rijdend op het Easterein, ten hoogte van huisnummer 1, vlak voor de tunnel rechts afslaan, dit is de Bosweg. U rijdt de boerderij voorbij, na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant, onze ORANGE schaftkeet staan, Bosweg nummer 3.

Route vanuit richting DOKKUM/BURGUM:
Rijdend op de centrale as (N356) rijd u in de richting van Nijega/Drachten.
Na aquaduct ‘Hendrik Bulthuis’ neemt u de eerste afslag naar rechts: Sumar/Garijp. Aan het einde van deze afslag direct rechts: Sumar/Garijp de N913. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de van Harinxmaweg. Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Koekoekswei. Onder het tunneltje door, direct links afslaan, dit is de Bosweg.
U rijdt de boerderij voorbij, na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant, onze ORANGE schaftkeet staan, Bosweg nummer 3.

Route vanuit richting DRACHTEN:
Rijdend op de Waldwei (N31) neemt u de afslag Garijp/Warten. Aan het einde van de afrit neemt u op de rotonde de eerste rechts, dit is de Westerein. Deze gaat over op de Gravinneloane en tenslotte Easterein. LET OP: rijdend op het Easterein, ten hoogte van huisnummer 1, vlak voor de tunnel rechts afslaan, dit is de Bosweg. U rijdt de boerderij voorbij, na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant, onze ORANGE schaftkeet staan, Bosweg nummer 3.

Graag nodigen wij u uit om eens bezoek te brengen aan Sumar, om met eigen ogen kennis te nemen van de mogelijkheden die ons bedrijf ook u kan bieden.

Contact: 06-50 97 25 93 (Auke Kleefstra)
Boskwei 3 (Bosweg)
9262 SX Sumar, Fryslân
Tel. 0566-631588

VLAARDINGEN

Floreslaan 3, 3131 NA Vlaardingen.

De verkoop van fruitbomen en -planten in Vlaardingen vindt plaats op het perceel aan de Floreslaan 3 te Vlaardingen.

Openingstijden:

Na afspraak op zaterdag van 11.00-15.00 uur
Op andere tijden na afspraak.

Routebeschrijving:

Vanuit de richting ROTTERDAM: A20 Rotterdam-Hoek van Holland afrit 8: Vlaardingen-West: bij stoplicht linksaf onder viaduct door: bij 2e en 3e stoplicht rechtdoor: Marathonweg.
Bij 4e stoplicht linksaf: de Billitonlaan in. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts (Madoerastraat). Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf (Soendalaan) en daarna de eerste afslag links. Dit is de Floreslaan. Na ongeveer 100 m ziet u ons bedrijf aan de rechterkant.
Vanuit de richting HOEK VAN HOLLAND:
A20 Hoek van Holland-Rotterdam afrit 8: Vlaardingen-West: bij stoplicht rechtsaf: bij 2e stoplicht rechtdoor: Marathonweg. Bij 3de stoplicht linksaf de Billitonlaan in.
Vervolgens neemt u de eerste straat rechts (Madoerastraat). Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf (Soendalaan) en daarna de eerste afslag links. Dit is de Floreslaan. Na ongeveer 100 m ziet u ons bedrijf aan de rechterkant.

Contact: 06-50 972 593 (Auke Kleefstra) 

Floreslaan 3
3131 NA Vlaardingen, Zuid-Holland.
Tel. 0566-631588

Contactformulier

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.